OVER ONS

Loonserviceburo is in 2006 gestart, destijds nog als traditioneel salarisserviceburo. In 2017 is Loonserviceburo in andere handen gekomen en heeft onder leiding van de huidige directie haar dienstverlening weten te verbreden tot het huidige totaalpakket. Waar in 2006 nog enkel de loonadministratie werd aangeboden kan Loonserviceburo inmiddels worden ingezet op alle vlakken van verzuim, arbeidsrecht, payrolling, personeelsdossiers, tot arbo gerelateerde verzekeringen en werkingssfeeronderzoek. Alles ontzorgend op het vlak van arbeid en loon, is het motto wat mogelijk wordt gemaakt door een toegewijd team. Loonserviceburo is sinds 2017 onderdeel van een bredere HR-organisatie waarbinnen wordt samengewerkt op het gebied van kennis en specialisme. Loonserviceburo beschikt hierdoor over een groot team met specialisten op hele specifieke vlakken. Dit maakt Loonserviceburo een hele sterke aanbieder die haar motto ‘Alles ontzorgend op het vlak van arbeid en loon’ meer dan waar maakt.

Onze dienstverlening wordt in een transparant à-la-carte concept aangeboden met ook alle ruimte voor maatwerk. De dienstverlening loopt via geselecteerde accountants- en administratiekantoren onder white label (niet zichtbaar voor de eindopdrachtgever) of met rechtstreeks contact tussen Loonserviceburo en de eindklant. Door de veranderlijkheid van de regels rond arbeid en beloning is het voor accountants- en administratiekantoren moeilijk om bij te blijven en de continuïteit te waarborgen. Met onze dienstverlening zijn deze kantoren gegarandeerd dat hun klanten ook op dit vakgebied de beste dienstverlening ontvangen passend bij de behoefte van de ondernemer.

De kracht achter Loonserviceburo

De echte ‘wij’ zijn de medewerkers. Je mag ons gewoon met de voornaam aanspreken, wij houden namelijk van korte lijntjes en staan onze klanten of hun klanten graag te woord, of dit nu telefonisch, per email of via een andere weg is.

BJORN VAN DER A

ACCOUNTMANAGER / SALARISADMINISTRATEUR

Werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

MARGA SCHEEPERS

SALARISADMINISTRATEUR

Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend

KARIN PENNINGS

SALARISADMINISTRATEUR

Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

ILONA BOS

DEBITEURENBEHEER

Werkzaam op maandagochtend, dinsdag en donderdag

MICHIEL VAN BOXTEL

DIRECTIE

Werkzaam maandag t/m vrijdag

OOK BIJ LOONSERVICEBURO WERKEN?

BEKIJK ONZE VACATURES