Met de werknemersapp kunnen salarisstroken en jaaropgave eenvoudig en veilig aan de medewerkers worden verstrekt. De werknemersapp is eenvoudig in het gebruik.

Om te starten met het gebruik van de werknemersapp zie je op het dashboard van het werkgeversportaal een blauw kader welke de actuele status van de koppeling weergeeft. Als werkgever houdt je de volledige controle over de informatie en documenten welke gedeeld worden met de medewerkers.

Onderstaand tref je een korte instructievideo en vindt je de veelgestelde vragen.

Quick start video

Veelgesteld vragen (FAQ)

Ik zie op het werknemersoverzicht medewerkers die reeds uitdienst zijn, klopt dit?

Er worden alleen medewerkers getoond welke in 2022 in dienst zijn of zijn geweest. dit omdat ook de jaaropgave via de app verstrekt kan worden.

Waarom ziet de medewerker de goedgekeurde stroken niet in de app?

De volgende situaties zijn mogelijk;
– De stroken zijn geaccordeerd, alleen de werknemer is niet (meer) gekoppeld aan de werknemers app. Controleer of het vinkje bij de betreffende werknemer aanstaat.
– De stroken zijn eerder geaccordeerd en vervolgens is de medewerker gekoppeld. De accordering zal alsnog automatisch worden verwerkt, Wacht 30 minuten af, de stroken worden automatisch verstrekt.

Bij het accorderen van de stroken zie ik alle medewerkers, ook de medewerker die nog niet gekoppeld zijn aan de app. Klopt dit wel?

Ja, dit klopt. Je ziet in het document accorderingsscherm altijd alle medewerkers uit de betreffende periode terug. Je kunt de stroken los bekijken en de stroken voor alle medewerkers accorderen. Alleen de stroken van gekoppelde medewerkers worden verstrekt.

Waarom wordt de medewerker niet aangemaakt in de werknemersapp, terwijl de koppeling aanstaat?

Waarschijnlijk duurt het momenteel langer om de toestemming te verwerken en de koppeling te leggen. In de meeste gevallen is de medewerker binnen 60 minuten gekoppeld. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

Kunnen de stroken automatisch of op een vooraf ingestelde datum/tijd vrijgegeven worden?

Nee, dat is op dit moment nog niet mogelijk. Deze wens is bij ons bekend.

Mijn medewerker is zijn inloggegevens vergeten, wat nu?

De inlog gegevens kunnen via de Werknemersapp opnieuw worden aangevraagd. Dit kan de medewerker zelf opvragen door te klikken op ”Wachtwoord vergeten”.

Heeft de werknemer de uitnodiging niet ontvangen? Verstuur dan eerst de uitnodiging opnieuw. Log in bij Rework, klik op medewerkers en kies voor ”Verstuur uitnodiging opnieuw”.

Andere vraag?

Kijk op de help pagina van Rework:  help.rework.nl

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met ons op, klik hier voor onze contactgegevens.